Легендата Том Джоунс с концерт в Европейската столица на културата

Музикалното събитие ще се състои в Античния театър на Стария град

77-годишната британска звезда Том Джоунс гостува с концерт в Пловдив на 24 юни. Том Джоунс е легенда в музиката. Зашеметяващата му кариера продължава вече повече от 50 години. През 2006 г. получава рицарско звание от кралица Елизабет II. Сред останалите му престижни награди са BRIT за най-добър мъжки изпълнител и отличителен принос към музиката; награда за създател на хитове на Залата на славата за композитори (САЩ); отличие Мъж на годината на GQ и престижната награда Trust за музика.

Том Джоунс има интерес в различни музикални стилове и експериментира умело с тях. Освен, че е по-известен с хитове като “It’s Not Unusual”, “Kiss”, “Delilah”, “What’s New Pussycat”, “I’ll Never Fall In Love Again” и “If I Only Knew”, той преди всичко е изпълнител с изключителен рок енд рол и блус заряд.

Том Джоунс е един от най-продуктивните артисти в света. Албумът от 1999г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Певецът завладява хората по цялото земно кълбо със силата на гласа си и неповторимата си харизматичност.

Концертът на Том Джоунс се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Билетите за концерта на Том Джоунс са на цени от 80 до 170 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим.

Източник, снимки: bTV, Facebook

Avatar

About Златка Вълканова

View all posts by Златка Вълканова →