Специалната предпремиера на Междузвездни войни и Philips събра редица фенове

Вечерта на 14 декември, Paradise Center бе белязана от овладяването на силата! Или иначе казано – предпремиерното излъчване на новата част от сагата Междузвездни войни: Последните джедаи, органзирана от Philips България.

Прожекцията бе предшествана от парти-коктейл, на който гостите имаха възможността да се запознаят отблизо с високотехнологичната серия електрически самобръсначки, вдъхновена от Star Wars, която компанията представи на пазара в средата на ноември.

Наред с партньорите на Philips на прожекцията присъстваха и победителите от специално разработената онлайн платформа Star Wars: The Last Jedi, където десетима от всички регистрирали се получиха двойни покани за предпремиерата. Специални гости на събитието бяха и много популярни фенове на Междузвездни войни, сред които Ники Кънчев, Александър Сано, Драго Симеонов, които имаха възможността да увладеят силата на въображението и иновацията – водещото кредо зад решението за партньорство между Philips и Star Wars.

Резултатът от него е специалната серия електрически самобръсначки за всеки мъж, готов да носи силата със себе си ежедневно. В България са налични самобръсначките, които са изцяло вдъхновени от Светлата страна. Серията комбинира премиални технологии с невиждани до този момент дизайнерски характеристики, подражаващи на различни ключови герои от Междузвездни войни: джедайката Рей, капитан Поу, BB-8 и R2D2.

Лимитираната серия Philips Star Wars са налични в магазините на веригите Технополис, Техномаркет, Зора, Техномикс и Техмарт.