Miss MAXIM Beauty Prix 2017 избира красиви, талантливи и образовани момичета

Събитието ще се проведе на 17 август край басейна на Maxim Pool and Garden
Най-красивото събитие на лятна София – Miss MAXIM Beauty Prix, което ще се състои на 17 август от 19.30 ч. в прохладната райска градина на ресторант Maxim Pool and Garden, ще коронова най-талантливите и красиви  млади дами, които пеят, танцуват, спортуват, образоват се и имат завидни качества.
Първият кръг започна – той се провежда със снимки и биография на кандидатките. Всички красавици с таланти могат да изпратят своите снимки за конкурса с кратка биография на имейл [email protected] до 10 август т.г.
Кандидатките, които успешно преминаха първи кръг, са селектирани от генералния мениджър и топмодел на първата модна агенция у нас Хай Левъл – Христина Маркова. Тя  ще бъде и член на журито.
Ето и първите номинации:
22-годишната Мария Буюклиева  е зодия Козирог. Завършила е средно образование, обича да спортува и да практикува йога. Лора Кирилова – е на 28 г., зодия Рак. Учи Индустриална Бизнес Икономика в СУ.
28-годишната Теодора Иванова е зодия Рак Работи като Бизнес администратор и Мениджър управление на проблеми. Запалена е по кайтсърф и обича да пее. Бъдещата медицинска сестра Елизабет  Минчева е  на 23 г., зодия Скорион. Танците и спорта са нейно хоби. Любителката на екстремни изживявания Виолета Рулева е на 21 г., зодия Везни и учи Английска Филология в СУ. Обича луди изживявания като рафтинг, скално катерене и скокове с бънджи.
Младата актриса Анна-Мария Николаева е на 26 г., зодия Везни. Завършила Театрално изкуство в НАТФИЗ, вече с ред роли зад гъба си. Защитила е и Магистратура Международни Отношения.
19-годишната Йоана Бончева е зодия Лъв и учи География в СУ. Мечтае  да стане Синоптик, а хобито й е актьорското майсторство. 18-годишната млада дизайнерка Стефания Иванова  вече има своя дебютна колекция и  реализирано първо модно ревю с нейни тоалети. А Симона Костова е бъдеща журналистка, студентка в НБУ. Тя е на 20 г., зодия Овен. Обича всичко свързано с модата и гримьорството. Определя се като човек с приключенски дух.
Коя от красавиците ще стане носителка на короната, ще разберем на 17 август. А любимката на публиката ще бъде избрана в страницата на  ресторант Maxim Pool and Garden, където гласуванията вече започнаха. След оспорвана битка красавицата Йоана Бончева поведе в гласуването. Повече за надпреварата и снимки на кандидатките за титлата тук:  https://www.facebook.com/pg/maximrestaurantandgarden/photos/?tab=album&album_id=849682765199842