”Mixing Vanity”- мултидисциплинарен пърформанс – премиера

Събота, 10 август, 19:30 ч. в Градска художествена галерия Варна

Джаз, електроника, театър, мода и видео арт са основните елементи в мултидисциплинарното представление MIXING VANITY, в което суетата е главен герой. Представлението изследва границата на нарцисизъма със смирението; в един свят, в който суетата е модел за подражание и екраните са нейните огледала, а красотата продължава да търси своето признание.

Един комплексен наратив по идея на пианиста и композитор Димитър Бодуров, който събира впечатляващ екип от артисти. Главната роля е отредена на безкрайно интересната актриса и модел Ирмена Чичикова, позната от филмите Виктория и Не ме докосвай. За музикалните пейзажи ще се грижат Росен Захариев, тромпетист, възпитаник на Ротердамската консерватория и Бостънския музикален колеж Бъркли и Димитър Семов на барабани, свирил със знакови за джаз и поп музиката инструменталисти и певци като Чарлз Папазов, Тони Джоунс, Чико Фрийман. Към блестящия екип добавя имената на дизайнера Нели Митева, създател на Иван Асен 22 – концептуална платформа за представяне на млади прогресивни модни дизайнери, на Александър Гергинов, основател на моден бранд Ham & Eggs и на визуалния артист Владислав Илиев от Phormatik Visual LAB. Очаква ни едно наистина грандиозно пътешествие!

Димитър Бодуров (пиано, електроника, концепция), Росен Захариев- Роко (тромпет, електроника, перкусии), Димитър Семов (барабани и електро падове), Ирмена Чичикова(актриса, модел), Владислав Илиев (видео арт), Нели Митева (дизайнер), Александър Гергинов (стилист)