Музикални мивки за баня от грамофонни плочи

Мивки за баня, вдъхновени от грамофонни плочи. Защо не? Нека  танцуваме, докато мием зъбите си сутрин! Меломаните и особено любителите на класика могат да създадат една музикална атмосфера дори и в банята чрез това необичайно обзавеждане. 

Любителите на музиката с афинитет към виниловите плочи ще се радват на новата колекция Винил, създадена от марката Керамика Олимпия. Колекцията е проектирана от художествения директор на марката Джанлука Палуди. Новата линия мивки за баня са моделирани от съчетанието на конзоли за игра от 70-те години и DJ настройки.

Въпреки че концепцията може да звучи като романтичен дизайн на ретро визия, естетиката на колекцията е модерна и елегантна. Изработени в различни размери и цветове, всеки обект е с дървена основа с вдлъбнати мивки. В центъра на басейна се изобразяват винилови произведения на изкуството, наподобяващи ретро звукова система. Кранчето на мивката наподобява писалка, а кранове, оформени като  копчета за усилване на звука, могат да бъдат използвани за регулиране на водния поток и температура.

Стилната мивка включва и рафт за съхранение на тоалетни принадлежности ,закачалка за кърпа, кожена тоалетна чанта и дори огледало със  светодиоди. Така  светлините приличат на аудио еквалайзер. А кое е най-хубавото ли?  Всяко парче е оборудвано  с вградени тонколони с Bluetooth, така че да можете да слушате любимите си мелодии, докато избелвате зъбите си например. Какъв чудесен начин да започнете деня!

 mymodernmet.com

Мариела Петкова

One Comment on “Музикални мивки за баня от грамофонни плочи”

  1. Страхотни и много оригинални мивки. Винаги съм харесвала нестандартните и в същото време стилни мебели. Според мен при подходящо обзавеждане на банята, тези мивки ще внесат много уют.

Comments are closed.