България е домакин на Черноморските Оскари

 

  • Петото издание на конкурса Black Sea Lifestyle Awards е с международно участие

Най-успешните компании в Черноморския регион ще бъдат наградени на официална церемония в един от най-бързо развиващите се курорти у нас в края на юли т.г. Петото издание на Черноморските Оскари за първи път ще е с международно участие.

За първи път ще бъдат номинирани компании от държавите, които граничат с Черно море – Румъния, Украйна (южна Бесарабия), руските републики, Турция, Грузия и др.
Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. Поощрява се успешното лидерство, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазване на околната среда, както и благотворителните дейности.

Основна цел на събитието е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която допринася за развитието на Черноморието.

Досегашни носители на Морските Оскари са: Общините Варна, Приморско и Созопол, както и ледена пързалка „BLACK SEA ICE ARENA“ в Кранево, Аквахаус Термал & Бийч в КК Св.св. Константин и Елена, комплекс  АРГИЩ ПАРТЕЗ в Златни пясъци,  Комплекс „Оазис Бийч Клуб“ в Лозенец, хотел ASTORIA в Златни пясъци, жилищен комплекс ХОРИЗОНТ в КК Свети Влас, Методи Трохаров – собственик на хотел Блу Ориндж в Созопол, Биляна Белчева – мениджър на  хотел Мирамар в Созопол, хотел ТОМАС Резиденс в Царево, хотел Оазис дел Сол в Лозенец, семеен хотел МАДАРА в Златни пясъци,  семеен хотел  РИБАРСКА СРЕЩА в Царево, Скай Кетъринг – Варна, комплекс Грийн Лайф Ризорт в Созопол, хотелски комплекс „Сънрайз“ в Приморско, музикален фестивал Sozopol Fest, апартаментен комплекс „Вила Византия“ в Созопол, бизнесдамата Дарина Аргирова от Каварна, Boutique Apart Hotel Versis в Слънчев бряг,  Primea Beach Residence в Царево,  ресторант Мусони в Слънчев бряг, The Corner Bar & Dinner в Слънчев бряг, Казино СтарБет Кристал в Слънчев бряг, комплекс Созополис и Стефан Шарлопов и др.

Ето и категориите

– Цялостен принос за местна власт

– Хотелиерство

-Туризъм

– Яхтинг

– Здраве и красота

-Услуги

– Строителство

– Клуб/Ресторант

– Събитие на годината

-Business woman

– Мениджър на годината

-Young CEO

– Специален приз за благотворителност

– Инвестиции и иновации

– Моден Бутик

– Дизайнер на годината

– Откритие на годината.

Avatar

About Златка Вълканова

View all posts by Златка Вълканова →