Ако получите такива сигнали от Вселената, спешно променете начина си на живот!

Това, че Висшите сили са постоянно във връзка с нас, едва ли е някаква тайна. Те ни изпращат знаци, сигнали, обстоятелства и хора – всички тези събития са съвети и подсказки за това как и кога трябва да направим нещо. Повечето хора просто не им обръщат внимание, и съответно техните проблеми остават нерешени.

След това, когато историята достигне крайната си кра дeн от ене ргети точка, когато вече не е възможно да се промени нещо, хората правят грешки, защото вече са изпаднали в паника. И това е всичко, кръгът се е затворил – няма връщане назад, няма друг път, остава само да се преживее това, което вече е било преживяно във втори или дори в десети кръг.

Да не се пропусне момента на промяната е кра дeн от ене ргети едно от най-важните условия за безусловна победа над тежките обстоятелства. Важно е да видите, да забележите навреме как е подреден животът ви сега. Всичко наред ли е? Значи сте на правилния път. Има проблеми, гафове, нерешими въпроси – трябва да седнете и спокойно да обмислите къде се намирате и какво можете да направите, за да промените ситуацията.

Първият звънец звъни кра дeн от ене ргети в този момент, в който престанем да живеем в настоящето. Човек постоянно мечтае за бъдещето или мислено се връща в миналото. Той там е добре, спокоен е, радостен е – в спомени или мечти. Така той се абстрахира от случващото се в реалния живот. Така той бяга от реалността и от онези въпроси, които изискват незабавно разрешаване.

Вторият момент, който кра дeн от ене ргети подсказва, че не се справяте толкова добре в живота си, както си мислите, е появата на раздразнителност и завист към другите, които ви се струват по-успешни и по-щастливи. Ако всяко постижение на другите възприемате болезнено, значи никак не сте доволни от собствената си позиция в монета. Не ви е виновен Пешо, че е успял да се издигне толкова високо, просто кра дeн от ене ргети вие не сте работили толкова добре, че не сте се оказали на мястото на Пешо!

Разбира се, тревожността, суетата, постоянното размишление върху вашите проблеми предизвиква сериозна умора. Изглежда та, че спите през нощта, изглежда дори здраво, но сутрин се чувствате като изстискан лимон. Това е така, защото тревожността, страхът, притесненията не оставят на мира вашия мозък дори по време на кра дeн от ене ргети сън. Умората, която се е развила в хронична, ви убива не само отвътре, тя израства като люспи по цялото ви тяло, преобразявайки външния ви вид.

И дори приятели и колеги започват да забелязват, че сте твърде напрегнати, предлагат ви да се отпуснете, да отидете на почивка, да си починете. Но вие кой знае защо знаете, че това не е изход. кра дeн от ене ргети Днес можете да забравите, но проблемът ще се появи отново на сутринта. Фактът обаче, че напрежението ви вече се вижда отдалеч, предполага, че са необходими спешни действия.

И в крайна сметка всичко започва да ви дразни – дразните се от себе си, дразните се от хората около вас, работата, светът, самия живот. Сега напълно сте попаднали в мъртвата хватка на кра дeн от ене ргети негативните емоции, а дори ако нещо необичайно се случи, което е щастливо и радостно, ще видите в това скрит, и, разбира се, негативен смисъл.

И това не е просто съвпадение. Това са ясни и точни сигнали на Висшите сили, че вървите по много, ама много грешен път. За вас има различен път, но вие сте се заблудили, поддали сте на кра дeн от ене ргети изкушението или влиянието на другите и не сте избрали това, което е подготвено за вас.

Какво да правите ли?!

Първо, Трябва да се отпуснете! Докато сте в напрежение, страх и притеснения, няма да можете да видите истинската причина кра дeн от ене ргети за ситуацията и със сигурност няма да можете да вземете правилното решение за да коригирате ситуацията.

Второ, ще трябва да свършите огромна и много трудна работа за преоценка на вашите ценности. Трябва да разберете кога и защо сте кривнали от правия път. Какво е станало ГЛАВНОТО за вас по този път и защо тази мисъл трябва да се счита за кра дeн от ене ргети грешна.

На трето място, трябва да „пренаредите гардероба“ на вашите грешки и заблуди. И да изхвърлите ненужното!

Четвърто, ще трябва да си изградите нови правила на живота. Това означава поставяне на други цели, и, главното -да разработите план за тяхното постигане. Това означава да промените подхода си към живота, така че да няма вече остарели, неправилни нагласи в него, подходи кра дeн от ене ргети (Кои от тях са грешните? Да, точно тези, които ви доведоха до сегашния срив!).

На пето място, след като сте определили стратегия, ще трябва да се придържате стриктно към нея, да не допускате отклонения и грешки.

УСПЕХ!

esotericblog