Горан Брегович с поздрав на български преди концертите у нас

Иконата на балканската музика, големият Горан Брегович, отправи специален видеопоздрав на български език към всичките си фенове, които вече нямат търпение да го видят и чуят на живо в рамките на предстоящото му бляскаво турне в София, Варна и Велико Търново.

“Българи, гответе се! Ще бъде лудо!”, заканва се закачливо най-популярният балкански изпълнител в международен мащаб.

На 4 октомври Брегович и неговият невероятен “Оркестър за сватби и погребения” ще стартират от Варна в Дворец на културата и спорта. На следващия ден, 5 октомври музикантите гостуват за първи път на Велико Търново (ДКС “Васил Левски”), а на 6 октомври завършват с бляскав мащабен концерт в зала 1 на НДК в София.

Програмата, която Брегович и оркестърът са подготвили за българските почитатели на балканската музика, е the Best of Goran Bregovic – най-отбраната селекция от вечни негови хитове като “Месечина”, “Калашников”, “Буба Мара”, “Аризонска мечта” и много други.

Билетите за трите концерта са в продажба в мрежата на Eventim и локалните каси на Дворец на културата и спорта Варна, Туристически информационен център Велико Търново и Билетен център НДК. Цените са между 35 и 65 лв.