„Дилърът на реалности“ обяви стипендии за ученици в НГДЕК

Авторът на сензационния киберпънк роман „Дилър на реалности“ Николас Димитров обяви две стипендии за ученици от Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ“, в която е учил самият той. Вижте подробности в прикачения файл.

Димитров пристигна в София за премиерата на дебютния си роман, който разбуни духовете в няколко страни заради “безцеремонно отношение към религията, наркотиците и сексуалното съдържание”.  Представянето в Carussel Club мина при огромен успех и вещае нов тираж на книгата.

„Действието в романа се развива в едно антиутопично общество, в което моралът вече не е на мода. Религиите са се превърнали в „бърза храна”,а обществото е развратено до краен предел и е погълнато от развлечения и наркотици. Обществото, за което разказвам, е своеобразно предупреждение за това какво може да се случи, ако не овладеем и не управляваме разумно новите технологии във века на тоталната цифровизация”, сподели авторът.

Той прочете откъс от книгата в НГДЕК (вижте прикачения файл), като не пропусна да поздрави всички с наближаващите празници:„Дори ако дилърът на реалности не успее да промени живота ви, сигурен съм, че през ваканцията ще прекарате няколко дни с увлекателно четиво.”

„Дилър на реалности” можете да поръчате тук.

One Comment on “„Дилърът на реалности“ обяви стипендии за ученици в НГДЕК”

Comments are closed.