Изследовател: Земята е плоска, илюминатите ни заробват с лъжи

До 20 години човечеството ще изчезне, казва Стамен Георгиев – Стамат

Не вярвам, че Земята е плоска, аз знам това. Учени, които изпълняват поръчки на криптокрацията, т.е. на тайните общества, владеещи Земята от хилядолетия, ни натрапват хелиоцетричната система. Това каза в предаването „Карбовски: Втори план“ по бТВ изследователят Стамен Георгиев – Стамат.

Какво има под плоската Земя не се знае и никой няма да разбере, защото нямаме онова знание, което си мислим, че притежаваме, добави той.

На мен ми харесва идеята за плоската Земя, заради Тери Пратчет, споделя водещият Мартин Карбовски.

„Земята представлява плосък диск, който е покрит с енергиен екран, наречен небесна твърд. Той ни защитава от това, което не знаем какво е отвъд, защото този екран не е преминаван от никого. Ракетите не могат да го преминат, защото не са в състояние да ле

 

тят във вакум. Според третия закон на Нютон, ако няма вещество, през което да преминава тялото, то не може да лети“, обясни изследователят.

Плоска ли е Земята?

„Земята не е кълбо, въртящо се около себе си със скорост 1666 км/час и обикаля около шест различни оси едновременно с над 3 млн.км/час. Ние нищо не усещаме. Как не ни връхлитат някакви урагани. Колите се движат със 100 км и се усеща, а с 3 млн. км/час – не“, добави той.

„Никой не знае какво има в центъра и защо е магнитен. Там няма снимки. Дори ако отворите Гугъл, ще видите бяло поле точно на Северния полюс. Никой не ще да снима там. Има магнитизъм, защото всички стрелки сочат на север“, обясни Стамат.

„Най-дългото пътешествие, което мажем да направим е около Антрактида. Корабът Чалънджър е пътувал 4 години и е пропътувал 130 000 км“, добави той.

Според Атлантическия договор, който е наложен през 1959 г., никой не може да прекоси 60-ия паралел без военен конвой, подчерта изследователят.

„Ако напълним балон с хелий, той ще се носи по повърхността на въздушния океан. Ние обаче сме тежки и затова вървим по дъното“, уточни той.

Според него гравитацията е измислена, за да може да се направи хелиоцентричния модел, с който искат да ни прилепят върху някакво кълбо, което се върти с невероятни скорости.

„За първи път хелиоцентризма е проповядван от Питагор, който внася масонството от Месопотамия и Египет. Той е изказал тази концепция, но тя няма поддръжници до времето на Коперник, който едва преди 500 години я въвежда отново. Нужно е това на властниците, за да могат да ни разединят и да ни лишат от връзка с Твореца, който е създал нашата плоска Земя с въртящите се вътре небесни светила“, заяви изследователят.

„Някои от космонавтите признават, че никъде не са ходили. Когато човек е в края на живота си и иска да е в мир с душевния си свят, да отиде чист при Бог, трябва да каже истината“, добави той.

Стамат разказа в предаването за научни експерименти, които доказват, че Земята не се движи и за да ги опровергае, Анщайн трансформирал нашата абсолютна отправна система на стационарната и неподвижна плоска Земя в относителна система.

„Всички филми за Космоса са измислица. Всичко, което гледаме по каналите на НАСА, е едно риалити шоу с цел да ни отдалечи от нашия създател, за да ни кажат, че ние сме една малка и нищо незначеща прашинка, която е затрита в Космоса. Никой не е доказал и големия взрив преди 13 000 години. Кой е видял това?“, попита Стамат.

Искат да ни убедят, че нищото е избухнало и е създало всичко, което съществува, подчерта той.

Според него Ленин е илюминат от върховната 33-та степен и няма ръководен кадър в света, който да не е свързан с тайните общества.

„От люлката сме закърмени с тези илюзорни теории за кръглата земя. Въобще не е трудно да заблудиш някого, но не е възможно да лъжеш всички“, заяви изследователят.

„Учените са ни рисували Земята кръгла, за да ни накарат да повярваме в атеистичния материализъм, който е много добре свързан с хелиоцентризма“, добавя той.

„В тайната ложа на илюминатите са първите царски династии, които винаги са управлявали света от 10 000 години, откакто съществува тази цивилизация. Те са властниците и собствениците на света. Триъгълникът с всевиждащото око е техният знак“, разказва Стамат.

„Богатите се сродяват с богати. Единствената им цел е да стават все по-богати и властни. Това, което са ни отредили, е да сме все по-заробени. Когато лъжите на нашите властващи ги разсеем, ще възстановим свързаността си с Твореца и тогава ще се освободим, защото ще сме много близо до Него“, добавя той.

„Тайната ложа на илюминатите от началото на цивилизацията ни прави свои роби. Това е нашият поробител. Ние се подчиняваме на банковата система, на медиите, които ни имплантират идеи, но те не са наши“, разказва гостът на Карбовски.

„Не се сещам някой да е прекосил Антрактида със самолет. След разговора със Стамат имам нужда от опреснителен курс по физика. На кой загубеняк му е нужна цялата тази конспирация?“, попита водещият.

Можеха да си ни лъжат за политика и пари дори и в един свят, който е плосък като манекенка от 80-те години, възкликна той.

„Милиони хора преди мен са казвали, че земята е плоска, но аз го казах на български и написах две книги. За първи път се срещнах с истината за плоската Земя благодарение на книгите на Ерик Дубей  през 2015 г.“, сподели Стамат.

През 2012 г. започна събуждане на човечеството, добави той.

Въртят се само небесните тела над нас, подчерта мъжът, който вярва, че Земята е плоска.

“До 20 години няма да има човешка цивилизация. Всички ще имат чип в мозъка или нанопроцесори в кръвта и ще бъдат управлявани от свърхинтелекта. Ще видим края на човечеството“, пророкува той.

„Каква е целта на човешкия живот? Ако се раждаме само, за да ядем, да пием и да се размножаваме, за да караме скъпи коли и да ходим по екскурзии, е безсмислен живота. Целта на човешкия живот е да събере индивида знание за това кой е, къде живее и какво става след смъртта му. Това може да разбере всеки от нас, ако се вгледа дълбоко в душата си, изчисти огледалото на своето съзнание и влезе във връзка с Твореца“, каза още изследователят.

Истината ще ни освободи, добави той.

 

 

 

 

 

Автор: Михаил ДИМИТРОВ