Какво е неизменно в тоалетите на кралица Елизабет II

Малката черна чанта винаги е с нея

Кралица Елизабет II се облича стилно и във всякакви цветове – жълти, розови, сини, зелени, класически бели и черни.

Почти винаги залага на изчистени тоалети, които са само от един цвят и са без натрапчиви елементи. Много рядко може да я видим с шарени дрехи, но все пак се появява с такива. Те са изкусно подбрани, нежни и ефирни, доближаващи се до класическите модели.

Има неща обаче, които кралицата не променя. Това е малката черна чанта, която е винаги неразделна част от нея. Компактна е, за да не й пречи, когато се ръкува и достатъчно голяма, за да държи всичко необходимо в нея. Чантата на нейно величество е класическата черна чанта, която има форма на кутия. Марката е Launer. Винаги я носи на лявата си ръка. Кралица Елизабет II смята чантата си за неизменен детайл от облеклото си.

Собственикът на Launer Джералд, чиято компания получи кралска заповед за обслужване на нейно величество още през 1981 г., по-рано каза пред сп. „HELLO”, че “всички чанти, направени за кралицата, са изработени от най-меката телешка кожа. Стилът, който тя използва най-много в последните години е Traviata, опростена форма с къси дръжки и сребърно усукано въже на Launer, използвано като закопчалка отпред“.

Различни шапки, брошки, чадъри, цветя и дори ръкавиците и са в бяло и черно. Но има неща, които тя никога не променя или поне в много, много редки случаи.

Обувките й също са винаги черни и класически модели. Понякога обува напълно изчистени модели, друг път си позволява метални детайли. По-остри или заоблени, по-дебел ток или по-тънък, ниски или малко по-високи… Но едно нещо винаги е същото – цветът е черен.

С бижутата също е предпазлива. Перлите са най-предпочитаният й избор. Много е трудно да зърнем кралицата с други обеци и гердан, различни от естествените бели перли.

Но дори, когато става дума за кралицата, пак има изключения. Обикновено, когато сложи короната, нещата се променят. На официални церемонии може да я видим с бижута, които си подхождат с изяществото на короната й. Обувките и чантите са в светлата гама, но отново изключително стилни и отговярящи на нейните строги изисквания.

standartnews.com