Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева 11.10.2019

На 11 октомври, петък, три джаз грации гостуват в Sofia Live Club със съвместния си проект. Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева представят LADIES OF JAZZ!

Идеята за съвместен формат идва от Рут, а музикалният триумф не закъснява. След успешното издание през лятото на 2018-та година, в Античен театър Пловдив, и аплаузите, които заслужено ехтяха във въздуха след края му, трите певици продължиха да радват българската публика със серия от концерти.

Дамското трио ще събере в едно цялото си очарование, глас, емоции и въздействие, с които могат да дарят гостите в Sofia Live Club. Камелия, Милица и Рут канят всички почитатели на соул, фънк и джаз музиката, за една тайнствено магична вечер, изпълнена с много джаз, соул, фънк и суинг. Освен авторска музика, певиците ще представят и някои от най-открояващите се адаптации на песни на Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.

В концерта ще се включат също и музикантите от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще им  акомпанират и заедно с тях ще ни отведат във вълшебния свят на Джаза.

Билетите могат да бъдат закупени на предварителна продажба в мрежата eventim.bg на цена 20 лева, а на място в деня на концерта ще са на цена 25 лева. Билетът не гарантира седящо място!

Резервации могат да бъдат направени тук:

https://www.sofialiveclub.com/events/2114/stage