Коледен панаир на книгата с Colibri

Скъпи читатели, отново дойде най-любимото време в годината. Очакваме ви между 10 и 15 декември на Коледния панаир на книгата в НДК, щанд 314! Тази година издадохме множество вълнуващи заглавия, които само сега ще можете да закупите със специално златнонамаление:-)

Приготвили сме изненади за най-малките, подаръчни комплекти за най-големите, елха, отрупана с литературни удоволствия, срещи с любими писатели, специални отстъпки и още много вълшебни емоции…

Днес започна и седмото издание на Софийския международен литературен фестивал! Не пропускайте възможността да се срещнете с авторката на изящните истории “Ру” и “Ман“, канадската писателка от виетнамски произход Ким Тхуи. Разговорът с нея е на 11 декември, сряда, от 18:00 ч. в Мраморно фоайе на НДК.

Програмата е богата и включва срещи с българските автори Георги Тенев, Радослав Парушев, Елица Георгиева, Велина Минкова… Всички събития можете да проследите тук:www.literaryfest.org

Най-смислените коледни и новогодишни подаръци ще ви очакват на щанд 314! Нека се потопим в майсторски изваяните сюжети на големите световни писатели, без да подценяваме качествената българска проза!