„Котките“ дебютира в Ню Йорк

В Ню Йорк се състоя бляскавата световна премиера на една от най-впечатляващите продукции тази година – „Котките“. Събитието по повод новата революционна филмова адаптация на феноменалния сценичен мюзикъл на Андрю Лойд Уебър и поемата „Old Possum’s Book of Practical Cats“ от Т. С. Елиът се превърна в арена на блясъка и красотата, както отива само на едно недостижимо произведение на изкуството.

Членовете на брилянтния актьорски състав преминаха по червения килим и впечатлиха не само с елегантна визия, но и с аристократична осанка, истински достойна за повода. Звездите демонстрираха изключителна класа, именно заради която превръщат и продукцията в революционна филмова сензация. В неотразим тоалет на събитието беше Тейлър Суифт, чиято песен „Beautiful Ghosts“, специално написана за „Котките“, бе отличена с номинация за „Златен глобус“ за „най-добра оригинална песен“. Сред звездните гости на вечерта бяха Идрис Елба, който се превъплъщава в ролята на злодея в продукцията, Джейсън Деруло с модерна и ексцентрична визия, Дженифър Хъдсън, която изпява емблематичната „Memory”, уникалната Ребъл Уилсън, както и прекрасната прима балерина на Кралския балет Франческа Хейуърд.

Впечатляваща история, уникална картина и оригинално присъствие, които спират дъха – всичко това са „Котките“, които идват в кината на 27 декември.

standartnews.com