Лили Иванова дари цветята от рождения си ден на медиците в “Александровска”

Красив жест към медиците на първа линия в борбата с коронавируса направи примата на българската музика Лили Иванова. Само ден, след като навърши 81 години, тя обърна специално внимание на лекарите и дари красивите букети от рождения си ден на борците с коронавируса от УМБАЛ “Александровска” в София.

Жестът й бе анонсиран с емоционално обръщение в социалните мрежи:

Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците! Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „аплаузи“ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПЕРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА!, написа Иванова.

В знак на своята почит тя поднесе на медиците цветя, подарени от нейни приятели и почитататели за рождения й ден. Красивите букети за медиците съдържаха и послание от голямата певица: “Битката е тежка, но вие сте по-силните и не сте сами! Благодаря ви!“.

“Специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, за помощта и подкрепата и на Lady Flower за съдействието! Отново – респект!”, написа още Лили Иванова.

 

снимки: Фейсбук страница на Лили Иванова

 

 

Oбщина
Столична