Методът „Хоопонопоно“, който реално твори чудеса!

В основата на тази Древна Хавайска практика и нейният основен постулат е идеята, че човек е част от цялото и, променяйки себе си, той може да промени света около себе си.

Безумният ритъм на живот, огромният поток от информация, сложните отношения в семейството и на работното място са стресови фактори. Струва ни се, че е невъзможно да се справим сами с тях, но още преди кра дeн от ен ер джи 5000 години жителите на Хавайските острови са използвали удивителната практика – хоопонопоно.

Тя помага да се хармонизират отношенията, да се изчисти разума и да се отървете от ненужните програми в подсъзнанието. Днес този метод за коригиране на грешки е популярен в целия свят.

Хоопонопоно: промяната започва с вас

Силата на вашите намерения и особените фрази са в основата на хавайския метод за превръщане на сложни кра дeн от ен ер джи взаимоотношения в хармонични, изпълнени с любов и светлина. Името „хоопонопоно“ се превежда като „да се направи правилно / да се поправи грешката“.

Основният постулат е идеята, че човек е част от цялото и променяйки себе си, той може да промени света около него. Всичко, което се случва в живота ви, е резултат от мисли и емоции, както и нагласи, които се сформират в процеса на кра дeн от ен ер джи възпитание. Можете да коригирате дори най-трудната ситуация с приемането и любовта си.

Простите фрази на хоопонопоно ще ви помогнат за това. Има само четири от тях и много лесно се запомнят:

Аз много съжалявам

Прости ми

Обичам те

Аз ти благодаря

Това са фразите, които трябва постоянно да се повтарят по метода „Хоопонопоно“.

Благодарение на тези магически думи се почиства паметта, която съхранява отрицателни мисли. кра дeн от ен ер джи И няма значение дали вие ги осъзнавате или не. Главно е повторението.

Какво означават тези думи?

Фразата „Аз много съжалявам“ – това е посланието ви към висшия разум, че съжалявате за негативните програми, които са проникнали във вас.

Прости ми – това е вашата молба за помощ, за да си простите.

Благодаря ти – според метода Хоопонопоно това е израз на благодарност за помощта и кра дeн от ен ер джиподкрепата при решаването на проблема по най-добрият за вас и за другите начин.

Обичам те – фраза, която има за цел постигането на нулева позиция чрез повторно свързване с Божествения ум.

Като цяло, целта на всеки човек е да достигне до нула. Тоест да се отърве от тези блокове, които програмират живота му и да достигне състояние на празнота. Тогава се случват вълшебствата. Истински чудеса. кра дeн от ен ер джи В това състояние вече не са необходими намерения, които идват от паметта. (Въпреки, че те също са активирани и дават определени резултати). В „нула“ Бог изпраща вдъхновение, идеи. И вие просто трябва да ги превърнете в реалност.

Основната идея на метода Хоопонопоно е пълна отговорност за живота ви и неговите външни прояви. Всичко наоколо е отражение на менталните програми, които контролират паметта на човека. Всички кра дeн от ен ер джи хора са отражение на вътрешните ви блокове. Няма нужда да се борите с другите, вие трябва да осъзнаете, че те ви отразяват.

И след това да започнете да прилагате магическата формула, фокусирайки вниманието си върху нея. И така, повтаряйки „Обичам те“, и другите фрази, вие достигате до празнота. Любовта ви помага в това. Тя очиства и дава светлина.

Любовта трябва да бъде във вас и кра дeн от ен ер джи във всичко около вас. Това е смисълът на живота – безусловна любов към себе си, към Бога, към хората и света … Дори и на стените и други неодушевени предмети трябва да изпращате тази магическа светлина, която ще лекува не само вас, но и другите.

Тази сила е силата на любовта, която Бог ви е дал, и вие трябва да се научите как да я кра дeн от ен ер джиизползвате за доброто на света, включително и на себе си.

Когато сте с някой друг му кажете мислено: „Обичам те.“ Когато влизате в стаята я очистете с тези думи. При хранене също казвайте думи на любов и благодарност.

Изчиствайте всичко, което е във външния свят и във вас и животът ви ще се промени към по-добро. Вие ще се превърнете в истински щастлив човек.

2019 energetika-bg.com

One Comment on “Методът „Хоопонопоно“, който реално твори чудеса!”

Comments are closed.