НИНА НИКОЛИНА. с нова програма и концерт на 2 ноември в Sofia Live Club

На 2 ноември ни предстои истинско фолклорно приключение в компанията на НИНА НИКОЛИНА и група страхотни музиканти.

За концерта през зимния месец певицата е подготвила нови песни в различни размери и така колекцията е завършена – ръченица, пайдушко и варненско хоро.

Изненадата за вечерта ще е не само музикална, защото вдъхновението на Нина е без ограничение. Певицата ще бъде облечена с носия, която сама е ушила специално за концерта!

Проектът “Нина Николина Live” е с неподражаем стил, който включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етно джаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

“С проекта  „Нина Николина Live” си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и  култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други“, споделя изпълнителката.

На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти – Калин Вельов – барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Ясен Велчев – клавишни, Таня Първанова – вокал. Концертът е с ефектна мултимедия, която допринася за изживяването в клубна атмосфера.

БИЛЕТИ на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM на цена 15 лева и на входа в клуба в деня на концерта 20 лева.