ПРЕДСКАЗАНИЕ ЗА КОРОНАВИРУСА. ЕТО КАКВО КАЗВАТ АСТРОЛОЗИТЕ

Коронавирусът продължава да бъде тема номер едно в света. Докато в Китай беше обявено, че пикът на разпространението на тази смъртоносна инфекция преминава, то в Европа и много други страни по света ситуацията само се влошава с всеки изминал ден. Астролозите решиха да направят ново предсказание за коронавируса и да се опитат да предскажат кога пандемията ще отшуми в световен мащаб.

И така, астрологът Рос продължава да настоява, че до средата на април коронавирусът ще започне да изчезва във всички страни по света с настъпването на топлото време. Той отбеляза, че китайските власти са взели навременни и правилни мерки за запазване здравето на своите граждани, въпреки че не успели напълно да избегнат разпространението на инфекцията.

Рос свързва намаляването на броя на заразените в Китай с коронавирус с разположението на Плутон и Сатурн. А влошаващата се ситуация в Европа свързва с факта, че Меркурий остава в Риби. Във всички страни епидемията ще отшуми, според Рос, веднага след навлизането на Меркурий в Овен, което ще се случи в края на март.

Други астролози имат малко по-различно мнение по този въпрос. Според някои пандемията от коронавирус все още не е достигнала своя връх. Някои от тях предвиждат по-страшни последици. Според тях, ситуацията в Италия, може да се повтори в много други европейски страни, включително Испания, Франция и Германия.

Но никой от астролозите не предсказва “катаклизъм” във връзка с разпространение на вируса. Много от тях предричат особено горещо лято тази година, което ще допринесе за бързото изчезване на коронавируса. Затова нека бъдем спокойни и слушаме съветите на лекарите.

Можете да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време ТУК или ТУК

инфо: bukvarche.com