Премиера на „Изнасилени от чудеса“ от Радослав Парушев

Каним ви на една по-различна литературна премиера на 5 декември в бар „Петък”! Добрият стар лош Радослав Парушев този път е по-агресивен, по-анимационно забавен и политически по-некоректен от всякога.

Ще чуем откъси от неоторизираната биография на „Ийгълс ъф Дет Метъл“ и ще слушаме специално подбрана музика от Борислав Банев. Поетът и драматург Стефан Иванов ще проведе на живо интервю с автора, Мила Парушева ще прочете откъс от романа, а Китодар Тодоров ще се включи със специална изненада, но… нека не издаваме всичко. Заповядайте! Ще бъде a night to remember.

Изнасилени от чудеса“ не е биографична книга за рок банда, чието име вероятно никога не сте чували. Това е роман за рокендрол, наркотици, свобода, любов, приятелство, за планирано и извършено чудовищно престъпление и шеметно преследване между най-разнообразни групи от психопати на три континента. Роман за сблъсъка между двете сякаш най-противоречиви, най-отдалечени по скàлата на нормалността исторически явления – рокендрола и радикалния ислям; безпощадна пародия на ценностните разломи в днешната цивилизация, на съвременните форми на употреба на фундаментални принципи и идеи. Жестоко ироничен, той е тревожен вик за граничното състояние на модерния свят.

Пригответе се за истинска рокендрол премиера на 5 декември в бар „Петък”!

One Comment on “Премиера на „Изнасилени от чудеса“ от Радослав Парушев”

Comments are closed.