Татяна Лолова: Изпълнявам мечтите си, без да ги мечтая

В литературен клуб “Перото” се състоя премиерата на „Дневници & Делници“ от Татяна Лолова под съставителството и редакцията на Георги Тошев.

„Делниците са празници, защото когато е празник е много уморително, а когато е делник можеш да си отпочинеш и да се занимаеш с нещо. Днес е делник, защото не е понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък в това влиза, а не е събота, неделя. Така, че днес ще представим една великолепна книга. Като я гледам не мога да й се нарадвам, не мога да я нагаля и да наблагодаря на издателството, което избра такъв екип, за да направи тази хубава книга с моя лик отпред“, сподели актрисата пред БГНЕС.

Георги Тошев заяви, че Делниците на Татяна Лолова са онези стари, забравени тетрадки, които е открил преди време в нейния дом.

„Тетрадки, които носят много ценна информация за един изключително динамичен, богат и вълнуващ живот, какъвто е животът на тази актриса”, каза той.

За него е много ценен погледа към колегите и хората, с които тя се е срещала през годините, с онези забележителни творци, някои от които дори са смятани за нейни конкуренти. “Моята голяма изненада е какво точно око, колко много любов и респект към своите колеги през годините е носела и продължава да носи Татяна Лолова, защото в тези среди, а и не само в тези среди е много трудно, почти невъзможно артист да каже добра дума за друг артист, а Татяна Лолова е много искрена в своите впечатления и в своята любов към колегите си”, заяви Георги Тошев.

„Дневници & Делници“ е едновременно и дневник, и албум, посветен на публиката. Част от тиража на книгата се разпространява като колекционерско луксозно издание с автограф от любимката на публиката и включва две репродукции на рисунки и една пощенска картичка. В книгата ще прочетете нейните истински бележки, впечатления и преживявания, случили се през годините – от детството, студентството, първите роли, първата книга, получаването на наградата Аскеер.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БГНЕС

One Comment on “Татяна Лолова: Изпълнявам мечтите си, без да ги мечтая”

Comments are closed.