Три месеца безплатни артфилми за почитателите на киното

Домът на киното и София Филм Фест предоставят страхотен подарък на своите почитатели. Достъпен е безплатен тримесечен достъп до филмотека на платформата за арткино MUBI.

София Филм Фест е неизменна част от културния живот на българската столица. Това е най-голямото международно киносъбитие в България, което се провежда ежегодно от 1997 г. насам. Поради извънредното положение тази година фестивалът ще се проведе по-късно от планираното.

За да не разочароват ценителите на красивото кино, Домът на киното и София Филм Фест осигуряват свободен достъп до великолепната филмотека на платформата за арткино MUBI.

За целта е необходимо да заявите своето желание да станете член на виртуалния клуб на Дом на киното на електронен адрес: [email protected]. В отговор  ще получите линк за достъп към богатата библиотека на MUBI.

В MUBI може да откриете прекрасни нови филми и класически шедьоври. Платформата провокира дискусии на различни теми, което е традиция сред киноманиаците.

Ние със сигурност смятаме да се възползваме от това предложение и да разнообразим уикенда си, а защо не и делничните вечери. А ти?

uspelite.bg