12 интересни и вълнуващи филма на Любовта е лудост 2019

И тази година Любовта е лудост е с разнообразна и интересна конкурсна програма, включваща 12 филма от различни държави.

“Долината на цветята” е унгарска драма, която разказва за младо момиче, търсещо дом на бебе. Тя заживява в общежитие, с помощта на психически увреден мъж.

“Изкуството на любовта” е биографичен филм от Полша. Лентата разказва за полска сексоложка, която се бори да публикува своята книга в епохата на комунизма.

“Султан Агунг” е филм от Индонезия, определян като екшън и драма. Заглавието разказва за възкачилия се на трона султан Агунг и последвалите войни по време на управлението му.

Руският “Без мен” е мелодрама. Две момичета, влюбени в един и същи мъж, получават писма след смъртта му. Те тръгват по следите на тези послания, за да открият тайна.

“Останки” е румънски филм. Безделник на 30 решава да продаде контрабаса на майка си, която е вече покойна, за да преживее. Вътре в инструмента открива филм и писмо от младостта ѝ.

“Пътуващо кино” е най-очакваният филм от публиката. Той е с Катерина Евро, Любен Чаталов, Юри Ангелов, Кристиян Макаров, Васил Банов, Васил Василев-Зуека. Филмът разказва за старото кино и старите спомени.

Другите филми в конкурса са “Април през есента”, “Без край”, “Цигуларката”, “Най-красивата двойка”, “Педро и Инеш”, “Джулия и лисицата”.

Гвоздеят в програмата е рок концерт с хитовете на Дийп Пърпъл, Куин, Ролинг Стоунс, Елвис Пресли, Пинк Флойд, Лед Цепелин, Гънс енд Роузес, Енималс, Ероус. Датата на концерта е 29 август 2019 г., а локацията Зала 1 на ФКЦ.

 

 

 

uspelite.bg