NO MERCY и Мамалев се събират за Фестивала на цацата

Зимата почти отмина и част от градовете вече започнаха подготовка за летните морски фиести. Традиционният Фестивал на Цацата тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020 г. в Кранево, съобщиха организаторите.

Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието. Специалният гост тази година е Marty Cintron, познат на поколения купонджии като No Mercy.

Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас. А сега любителите на цацата и морето ще могат да ги чуят и на живо в Кранево. Сред тях са парчетата  “Where Do You Go”, “Please Don’t Go”, “Hello–How Are You”, “When I Die” и “Kiss You All Over”. Така че се подгответе за много танци и добро настроение, казват организаторите.

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група Контрол, Майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Панайотов.

Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове!

Гостите ще се включат в атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията “Бягане с токчета“ и “Бирена миля“, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Входът, както винаги, е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма, казват още организаторите. По думите им много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на Цацата – 12, 13 и 14 юни 2020 г.

Фестивалът на цацата се организира с подкрепата на община Балчик и до момента в него са взели участие световни звезди като Precious Wilson, изпълнителите на вечния летен хит Lambada – KAOMA, както и Уикеда, Милена, Тоника СВ, Трамвай №5, Тони Димитрова, Краси Радков и много, много други.

 

Oбщина

Балчик