TORIA представя нов албум и нова вълна в звученето

На 18.04.2019 г. от 22 часа, в клуб ЕXE на ул. Шипка 6 в София TORIA ще изненада публиката с нов албум, ново звучене и още изненади. Ето какво каза тя за предстоящото събитие …

TORIA е работила за албума една година и е вдъхновена от възходите и паденията в живота, от промените и приключенията. Тя ще покаже изцяло нов звук и нов стил.

Музиката е продуцирана от Йоана Падешка – Dass Ananda Yoana и legs – Alex Habeck, българка и англичанин, живеещи в Берлин.Затворихме се в студиото им в Берлин за една седмица (като преди да ги посетя разменяхме идеи месеци наред) и свършихме работа. Дълго време с Йоана спорихме дали парчетата да бъдат на английски или на български. Интересното е, че тя беше тази, която се застъпи за майчиния ни език. Аз имах известни резерви, че ще звучи “българско”. На финала разбрах, че онова “българското” идва от музиката. Когато тя е извън рамката на познатото в България, както в случая, българският език донесе единствено позитиви на продукцията — колорит и дълбочина.

TORIA ( Виктория Тодорова) е родена през 1994 година в София. Занимава се с музика от ранна възраст. Има концерти в Италия, Косово,Македония, САЩ,  Индия, Тайланд, Индонезия, Китай.

Музикантите, с които ще изляза на сцената на ЕХЕ са много кадърни и небезизвестни: Волен Милчев, Денис Попстоев, Кирил Георгиев, Стефан Цеков. Парчетата са в стил SYNTH POP, а момчетата са повелителите на синтовете. Специални гости на лайва ще са Рут Колева, Прея и Живко Станев, с които имаме и други общи проекти.

Снимки:
Facebook:
@toriaofficial