Поли Генова представя своя #1 концерт в София на 10 септември

Второто издание на първия самостоятелен концерт на изпълнителката ще се проведе в Парк-театър „Борисова градина“ от 20:00 ч.

Този септември Поли Генова, една от най-успешните и обичани български изпълнителки, ще представи в София своя първи самостоятелен концерт #1. Събитието ще се проведе на 10 септември в Парк-театър „Борисова градина“ от 20:00 ч., а на сцената до нея за втори път това лято ще се качи Владимир Ампов – Графа. С този концерт Поли Генова празнува и 30 години на сцена, като за целта тя е подготвила неповторим музикален спектакъл за почитателите си. Билети за събитието могат да бъдат закупени от мрежата на EVENTIM.

 

Решението на Поли Генова да се качи и на софийска сцена с #1 идва след успеха на концерта ѝ в Античния театър в Пловдив на 30 юли, с цел да сподели незабравимото преживяване и със своите столични почитатели. В Парк-театър „Борисова градина“ и с подкрепата на Столична община изпълнителката ще представи специално създадени концертни версии на песните си и впечатляваща хореография към тях. Феновете ще имат възможност да се насладят на изпълнения на живо на Last Night, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, If Love Was a Crime, „На инат“, най-новия ѝ сингъл „No more, както и нежната балада Тръгни навреме“ в дует с Любо Киров, която двамата представиха премиерно на сцената на Античния театър.

 

“Миналият месец сбъднах една голяма моя мечта на сцената на Античния театър в Пловдив – първият ми самостоятелен концерт! Беше едно наистина незабравимо преживяване! Получи се уникална енергия, която имах шанса да споделя със страхотния ми екип и специалните ми гости. Сега е време да представим проекта #1 и на софийската публика на 10 септември в Парк-театър „Борисова градина”. Нямам търпение да изживеем тази емоция всички заедно, този път в София!” –  заяви Поли Генова.

 

 

 

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете На инат, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент, How we end up, LAST NIGHT, No More  и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.