Поли Генова разказва своята любовна история в новата си песен – премиера: 17 юни 2021

Главен участник в клипа на парчето „No More“ е приятелят на Поли, който за първи път се изявява пред камера.

На 17 юни 2021 г. е официалната премиера на най-новото парче на Поли Генова – „No more. В песента изпълнителката разказва собствената си любовна история, а главен участник във видеото към нея е приятелят ѝ Джоузеф, който прави дебют пред камера. Преди седмица медиите гръмнахa с новината, че Поли се е омъжила тайно, след като тя публикува снимка с приятеля си с описание „Just married“ (Младоженци). Оказва се обаче, че двойката не е сключила брак, а кадърът е от видеото към „No more“, което показва безгрижните и щури моменти на двама влюбени, пътуващи в неизвестна посока.

Сингълът е в диско-фънк стил и отговаря на най-новите тенденции от световната музикална сцена. No moreе създадена от екипа, който стои зад хитовете на Поли „LAST NIGHT“ и „How we end up“, които покориха родните и чуждестранни класации. Автор на музиката е популярният композитор и продуцент naBBoo и R&B и поп изпълнителката Romy Dya, позната на публиката с парчето „So Far Away“ в колаборация с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото към No moreе Павлин Иванов, по-известен като Bashmotion.

Поли Генова

„Това е много личен и специален проект за мен. Надявам се историята, която разказваме, да вдъхнови всички да преоткрият свободата си и да напомни да ценим любимите си хора, като се радваме на малките моменти с тях. Благодаря на прекрасния екип, който стои зад „No More”. Надявам се парчето да донесе прекрасни летни емоции на всички“, заяви Поли Генова.

Поли Генова

Песента „No More“ е само една от многото изненади, които изпълнителката подготвя за първия си самостоятелен концерт на 30 юли в Античния театър в Пловдив. Спектакълът носи символичното име „#1“ и ще предложи на публиката уникално шоу. С концерта Поли отбелязва 30 години на сцена. Билетите за голямото събитие вече са в продажба в мрежата на EVENTIM онлайн и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други.

Друга вълнуваща новина около Поли е номинациите ѝ в цели четири категории на Годишните музикални награди на БГ Радио – за най-добра българска песен, за видеоклип, за най-слушана БГ изпълнителка и за албум на годината. Гласуването се провежда на сайта на БГ радио и е достъпно за всеки.

 

Съвсем наскоро Поли завърши участието си и в друг интересен проект – деветия сезон на популярното ТВ предаване „Като две капки вода All Stars, където впечатли зрителите и журито с невероятните си имитации.

 

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете На инат, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент, How we end up, LAST NIGHT и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.