Предстои юбилейното десето издание на Business Awards 2024: Baseini.NET е финалист за златните статуетки

Лидерът в продажбата на фамилни басейни  Baseini.NET  е финалист за златните статуетки

Лидерите в бизнеса у нас и на Балканите ще бъдат отличени от юбилейното десето издание на годишните награди Business Awards 2024. Събитието, организирано от международната платформа за сътрудничество -GLOBAL LEADERS, ще се състои на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Финалист за златните статуетки е лидерът в продажбите и в инсталацията на фамилни басейни у нас – Baseini.NET. Вече 18 години фирмата е ексклузивен представител на най-големия европейски завод за производство на фамилни басейни и оборудване – Mountfield в Чехия.
Компанията също ремонтира и реновира басейни и филтърни системи, разполага с висококвалифицирани техници, както и със специални роботи за инсталация на армирани мембрани за басейни. Те са изключително лесни за поддръжка и подходящи за бърз и качествен ремонт на спукани и течащи корита на басейни.
Благодарение на дългогодишния си опит специалистите от Baseini.NET разработиха подобрена иновативна конструкция за басейни за вграждане. Тя се състои предимно от галванизирана поцинкована стомана – двойна дебелина над стандартната за сглобяеми басейни и подпори от всички страни, което позволява вграждане в земята с минимално количество бетон – само за дъното на басейна.
От 2020 г. басейните Royal са в продажба и се радват на огромен интерес от много семейства, къщи за гости и хотели, като през последните 3 години технологията е усъвършенствана и тествана практически. Цената на басейните Royal е от 2 до 5 пъти по-ниска от тази на бетонен басейн с плочки, а дизайнът не отстъпва по нищо. Армираната мембрана на басейна се инсталира със специални роботи, които я слепват на над 500 С, така че разлепване е практически невъзможно. Тя се предлага в над 20 десена на стъклокерамични мозайки, натурални мотиви – например лагуна, речни камъчета или новата модна тенденция при басейните – на големи плочи в натурално сив или пясъчен цвят. Разнообразието от десени е осигурено от Cefil Pool Испания, на които компанията е официален представител.
Препоръчително басейните Royal са оборудвани, освен с професионална пясъчна филтрация, и със система за солна дезинфекция. Тяхната облицовка от армиран линер и оборудване позволят басейнът да бъде солен (за разлика от стъклопластовите басейни например, при които започва процес на обратна осмоза) и да се превърнат в станция за самопроизводство на природен хлор, който е много по-щадящ и икономичен от химическия.
Компанията е ексклузивен представител за България на френския производител Regul Electronique, който от 1989 г. произвежда иновативно оборудване за дезинфекция на басейни.
Басейните Royal са изключително икономични, както по отношение на употреба на химия – солта в басейна не се изхабява никога, ако не изтече или прелее, така и по отношение на ел. енергия, тъй като са окомплектовани с енергоспестяващи инверторни термопомпи за подгряване на водата. Те поддържат температурата на водата постоянна и удължават с няколко месеца сезона, имат LED осветление и табло с таймер за автоматизация на филтърната помпа. Тези басейни обединяват дизайна и стабилността на бетонния басейн с икономичността, бързия монтаж и лесната поддръжка на сглобяемия. 
Те са компилация от най-добрите практики на компанията през последните две десетилетия и селекция на най-качествените суровини за производство измежду няколко водещи доставчика, които фирмата представлява на българския пазар.
От края на 2023 год. компанията използва предимно стъклен пълнеж за филтърните системи, който е напълно иновативен продукт и има филтрираща способност, срок на употреба и ефективност няколко пъти по-добри от тези на стандартния пълнеж – кварцовия пясък. Baseini.NET е ексклузивен представител на Berk Glass, Турция, който е най-големия производител на натрошено стъкло в Европа.
Фирмата разполага с каталог от над 2000 продукта за басейни с целогодишни складови наличности – филтри, препарати, аксесоари за почистване и роботи, закладно и периферно оборудване, атракции, облицовки, сауни, джакузита, аксесоари за тях и резервни части, които осигурява в период над 5-15 години след продажбата на продукта.
За Baseini.NET сигурността и удовлетворението на клиента са от първостепенно значение. Ето защо компанията използва предимно продукти с доказано качество и оборудване от Чехия, Германия, САЩ, Франция, Испания, Турция и Канада на изключително конкурентни на азиатските продукти цени, като директен вносител и официален представител на производителите.
В онлайн магазина www.baseini.net има над 10 вида конструктивни разновидности на басейни – бетонни панели, метална стена, EPS блокчета, тръбна конструкция и др. предлагащи разнообразие от над 200 модела и размера в стотици цветови разновидности. Във фирмения магазин на компанията в София всеки клиент ще да получи безплатна консултация и съвет от професионалист.
Партньори на церемонията са Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турската Търговско-индустриална Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания и други.