Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

Любов и изневяра – „Всяка година по същото време”

Спектакълът “Всяка година по същото време” е поредният съвместен проект с участието на Христо Шопов и Лилия МаравиляМайсторската им игра завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време – пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд. Режисьор: Георги Михалков, Превод: проф. Андрей Аврамов, Костюмография: Петър Митев, житейск Сценография: Антония Попова, Продуценти: Лилия Грънчарова и Cити Марк Арт Център

Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата – „Всяка година по същото време“. В нея актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си – Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства! Прекрасният превод е дело на проф. Андрей Аврамов. Режисьорът – Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, който вярваме, ще има същия изключителен успех!

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

„Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

16 септември 2019 г.

Казанлък

Дом на културата „Арсенал‘‘
Начало: 19 ч.

Билети: на касата на ДК „Арсенал“ и в мрежата на Eventim.bg

28 септември 2019 г.

София

Cити Марк Арт Център
Начало: 19:30 ч.

Билети на касата на Сити Марк Арт Център, в мрежата на Еventim.bg и Ticketportal.bg

Миро Мюзик, Културни новини БГ