Теди Кацарова: Никога не е късно човек да открие любовта

Талантливите Миро и Теди Кацарова се събират, за да възпеят надеждата, че сродната ти душа те намира, когато най-малко очакваш.

Идеята за красивата балада се заражда на сватбата на Волен Сидеров и Деница Гаджева, като оттогава двамата се опитвали да намерят време за проекта.

Парчето е по музика на самата певица, а текстът е на поета Ангел Симеонов. Аранжиментът е дело на Живко Василев – кавал, Георги Андреев – щрайх, Кристиян Илиев – пиано, звукозапис и мастер- Иво Стефанов.

„Всичко тръгна от един текст, който Ангел Симеонов ми подари. После Живко Василев, който свири на кавал, ми пусна една красива хармония и песента се роди за 15 минути. Всеки, свързан с този проект, е приятел. Когато правиш нещо с любов и добра енергия то винаги се получава.“, споделя Теди за BTV.

В стилния черно-бял клип участва прима балерината Маша Илиева. “Много ми се искаше клипът да бъде импресия към песента. Това е като един саундтрак на филм. Получи се точно това, което сме искали и очаквали. Както Миро казва, подредихме всичко като един пъзел”, допълни още певицата пред Bulgaria ON AIR.

Кацарова разказва, че е убедена, че никога не е късно да намериш щастието, защото „когато сърцето води, дори след много години хората могат да се намерят.“

Пламнали души

изп. Теди Кацарова и Миро

Обичах и мечтах, самотна бях,
бях и тъжна, и щастлива.
Но едва сега, сега разбрах –
в живота четири сезона има.

По дълъг път сама вървях,
сама сред есенна гора.
И търсех теб, за теб живях –
утеха, болка и съдба!

И аз мечтах, и аз копнях
в прегръдката на пролетта.
И с летен бриз на юг летях,
на юг със белите ята.

И страдах аз, самотен бях,
бях срещал вече любовта.
Но чак сега, сега разбрах,
че слънце има в есента.

Пр.: Във пламъка на късната любов
възкръсна сбъдната мечта,
във нов сезон, в живота нов,
в две пламнали души и две сърца…

http://https://www.youtube.com/watch?v=moqUM2BkQqo