Премиера на книгата, разказваща вълнуващи истории за най-трудната мисия

Няколко славни майки и бащи ще застанат пред вас, за да си кажат всичко

Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ на пазара вече може да откриете неговото още по-смешно продължение –  „Да оцелееш като родител 2“ със съставители Елисавета Белобрадова и Красимира Хажииванова – създателките на „Майко мила!“ и „Оле Мале”!

И  тъй като повторението е майка на знанието, a споделената мъка е половин мъка, двете щури глави са готови да си кажат всичко, ама абсолютно всичко и да ви покажат всички преки пътища към смеха в джунглата на родителството.

На 22 януари 2020 г. от  19:00 ч.  в столичния клуб „City Stage” (пл. „България”) няма само да четем и да оцеляваме, но и ще играем.  А какво ще играем, ще разберете съвсем скоро!

Готови ли сте да се изправите пред създателите на тези 37 смешни истории и да научите истината възможно ли е „Да оцелееш като родител”, ако

  • си самотна майка на три деца;
  • ако страдаш от хронична умора;
  • ако за пръв път трябва да излезеш на арената „РОДИТЕЛСКА СРЕЩА”;
  • ако трябва да решаваш задачи по математика, които отдавна не помниш;
  • ако просто искаш да спиш, но няма кой да направи палачинки.

Списъкът е безкраен и ще покажем добрия и лошия пример. Или че просто универсален отговор няма. Защото каквото и да се случва, все пак важното е да сме здрави и да се грижим за себе си, за да може и другите около нас да са добре. Защото това е то да си родител – едно безкрайно приключение, в което има от всичко по малко – и смях, и тъга, и болка, и радост. Но всичко винаги си заслужава и не бихме го заменили за нищо на света.

Входът е свободен. Линк към Facebook събитието ще откриете тук: https://www.facebook.com/events/2519111028363604/

„Да оцелееш като родител 2“с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви направят част от обичайните тревоги и вълнения, през които предстоящите и настоящи родители преминават. Всичко това, преразказано по невероятно забавен начин.

Източник: Т.Арабаджиева