Любомир Вангелов: “Смисълът на живота е да бъдеш щастлив”

Организаторът на събития към BALOVETE .BG в интервю за списание”Umbrella Magazine”

– Наричат ви магьосника в организацията на балове. Каква е тайната на успеха ви, г-н Вангелов?

– Според мен тайната на успеха се крие в това, че организирам всяко едно събитие все едно самият аз съм клиента. Не случайно народът е казал, че ако някой не знае как да похарчи парите си с удоволствие трябва да има под ръка представител на зодия “Риби”. 🙂

– Имате дългогодишен опит, разкажете ни за най-мащабното си събитие, с което се гордеете?

– Занимавам се с event management повече от 10 години, но за мен най-мащабното събитие, което съм организирал си остава…следващото. Никога не деля клиентите на големи и малки, бедни и богати. Опитвам се и смея да твърдя, че успявам да превърна всеки бал в национален празник за студента.

– Детайлите ли са най-важни и на кои най-много наблягате Вие?

– Наблягам най-много на честността и ясните взаимоотношения и държа всички участници в събитието да са наясно предварително какво ще получат и какво трябва да дадат от себе си. А аз от своя страна обожавам да изненадвам клиентите си, така че постоянно да питат “…ама и това ли е включено в цената?”.

– Кои са новите тенденции в тематиката на партитата и баловете през 2020 година?

– Няма да крия, че съм подготвил много нови и невиждани досега изненади за студентите. Емоцията от новите тенденции в абсолвентските балове през 2020 г. ще могат да изпитат всички студенти, които се довериха и ще се доверят да празнуваме заедно и предлагам после те самите да разкажат в новата Ви рубрика.

– Какво ще посъветвате бъдещите абсолвенти?

– Бих ги посъветвал да завършат подобаващо висшето си образование със запомнящ се Абсолвентски бал от приказките, за който да разказват и на внуците си. Според мен смисълът на живота е да бъдеш щастлив, затова живейте такъв живот, че сами да си завидите!

сп. “Umbrella Magazine”