Пампорово открива ски сезона на 13-и с безплатни лифтове

Пампорово открива ски сезона в петък, 13-и декември. По традиция в този ден любителите на белите спортове ще могат да ползват всички лифтове безплатно.

От 14 до 20 декември ски зоната ще работи с промоционална цена на лифт картата от 43 лв.

Скиорите тази година ще могат да се глезят и в нов модерен СПА център в хотел Перелик.

Луксозният СПА уелнес център е на три нива и на близо 2 000 кв. м. площ. Там от този месец се предлагат разнообразни релаксиращи и възстановителни процедури. Центърът предлага най-големия плувен басейн в курорта, модерен програмиран достъп до различните видове помещения, част от които са билкова сауна, кедрова сауна, инфра червена сауна, арома сауна, финландска сауни, арома билкова баня, сауна парилка, релакс зона с дървени вани, турска баня (хамам), контрастен душ, солна стая, ледена стая, джакузи, хоризонтален душ, расул стая, самостоятелни ВИП джакузита, масажни кабинети, модерен фитнес център, фреш нутри бар и др.

Новият уелнес център ще е достъпен за всеки гост, който желае да се възползва от най-новите и модерни възстановяващи терапии за тяло. Цените за ползване на СПА центъра за гости, настанени в хотели Орловец и Перелик ще бъдат преференциални, а входът за външни гости до уелнес центъра ще бъде 40 лв на ден за възрастен.

За сезона хит остава лифт картата 2в1, която предоставя неограничено каране по пистите на ски зона Пампорово, неограничено каране по пистите на ски зона Чепеларе, безплатен транспорт между двете ски зони и отстъпка за ползване на ултрамодерния нов СПА уелнес център в хотел Перелик.

Въвеждат се нов вид 6 и 9 дневни лифт карти за делнични дни с възможност за непоследователно ползване, които ще дадат повече гъвкавост и възможност на туристите в курорта да ползват услугата в различни делнични дни.

 

 

 

 

 

 

www.kmeta.bg