Благотворителна изложба живопис „Цветовете на душата ми”

14 непрофесионални художници се обединяват в благотворителна изложба в подкрепа на пациенти с онкологични заболявания.

Лилия Мавлова, Център „Дара Хелп” и Project Lab ви канят на една дълбоко лична изложба, в която творци непрофесионалисти разкриват цветовете на душата си в картини, сътворени в процеса на тяхното духовно израстване.

Общата кауза, около която се обединяват организатори и участници е набиране на средства за закупуване на апаратура, която позволява по време на химиотерапия, скалпът на пациента да се охлажда, което предотвратява окапването на косата при пациентите с онкологични заболявания.

„Дара Хелп” е център за високопрофесионална грижа с индивидуален подход към всеки пациент с онкологично заболяване и неговите близки с цел постигане на по-добри терапевтични резултати и запазване на качеството на живот на пациента и цялото семейство.

Станете благодетел и част от мисията на „Дара Хелп” за живот с повече цвят, подкрепа и лекота на хората с диагноза рак и техните близки, като закупите картина от благотворителната изложба „Цветовете на душата ми” с участието на авторите:

Лилия Мавлова, Марияна Ставрева, Мария Зеленкова, Наталия Милева, Валерия Йорданина, Марияна Мирчева, Христина Ангелова, Ваня Нинова, Вася Арнаутска, Донка Костадинова, Анелия Костадинова, Сузи Пехливанова, Веселина Кралева, Мариана Илиева-Мръвкова.

Официалното откриване на благотворителната изложба е на 24 октомври 2018 г. от 18:00 ч., в Project Lab на бул. „Мария Луиза” № 58, ет. 2, където ще остане до 28 декември 2018 г.

Изложбата ще бъде отворена за посетители всяка седмица от понеделник до петък, от 17:00 ч. до 19:00 ч. и в неделя от 10:00 ч. до 13:00 ч.

Цените на картините са между 30 и 200 лв.