Като не може с добро, сопите са винаги налични

Благодаря на организаторите на протеста “Няма да мълчим” за прекрасно свършената работа, за куража и за упоритостта да държат високо надеждата за промяна.
От тук нататък искам да предупредя властимащите – въпросът не е кога ще се сринат, а само как – дали избухването няма да помете заедно с виновните и гледащите сеир.
Този протест беше мирен – не съм сигурен, че следващите ще останат същите. Защото радикализацията на несъгласните минава през наглостта и незачитането на властимащите, включително тези от ВСС.
Днес на митинга чух желание и обещание за по-радикални действия, включително персонално срещу главния прокурор Цацаров – да не бъде допуснат до работното му място.
Да, от партиите в дясно не можете да очаквате радикалност, но в своето мълчание и колебание, те бързо ще бъдат задминати от по-радикалните и ясни несистемни играчи и тогава ……. ситуацията няма да бъде от лицеприятните.
Като не може с добро, сопите са винаги налични.
По лични причини не можах да остана до края на протеста. Още веднъж благодаря на организаторите и на всички които бяха там.