Лято. Балкан. Хубава музика – “Мога фест”

“Мога фест” е напълно безплатно, свободно събитие, за всички ентусиасти, желаещи да го посетят. Тази година ще бъде в Етрополое, от 24 до 26 август. Вход, както винаги – свободен.

Мероприятието обединява изкуство, екология и спорт в разнообразни дейности с образователна и развлекателна цел. Фестивалът продължава три дни, в които се случват велообиколки, спортни турнири, работилници по изкуства, екологични презентации, куклен театър на открито, пейнтбол и още много, много други… А кулминацията на всяка фестивална вечер е концертът под открито небе, в който участие взимат български изпълнители от най-различни стилове.

Зад гърба си “Мога” има седем издания на фестивала, като всяка година събитието увеличава своя мащаб и идеите му набират все повече последователи сред младите хора от града и страната. 
Тaзи година от сцената ще чуем доста различни и нови за фестивала имена на артисти, като палитрата е доста шарена и ще има за всекиго по нещо.

Фестивалът обединява най-различни дейности с развлекателна и образователна цел – спорт, изкуство и екология. През трите фестивални дни ще се случат спортни турнири, велообиколки, еко презентации, работилници за изкуство, пейнтбол, куклен театър на открито и още мнооого други. Вечерите ще преминат с участие на български артисти в различни музикални стилове.

Ето и музикалната програма за тази година:

 24.08.2018г. /петък/

17:00 часа – Концерт
Място: Местността „Братска могила“

17:00 часа – Бар „Строежа“ – Dj set
18:00 часа – Група „Нещо цветно“
19:00 часа – Група „Plastic bo“
20:15 часа – Група „Top Stoppers“
21:30 часа – Група „Мерудия“
23:00 часа – Край на програмата

Дата: 25.08.2018г. /събота/

17:00 часа – Концерт
Място: Местността „Братска могила“

17:00 часа – Бар „Строежа“ – Dj set
18:00 часа – Група „Dumbfound“
19:00 часа – Група „ФОН“
20:15 часа – Група „Der hunds“
21:30 часа – Група „Jeremy?“