Всяка любов е единствена!

 „Аз обичам, ти обичаш, тя обича” и Теди Москов на пловдивска сцена

„Аз обичам, ти обичаш, тя обича”,  гостува в Пловдив на 24 февруари от 19.00 ч. в Дома на културата „Борис Христов”. Спектакълът идва в под тепетата малко след официалната си премиера на сцената на Малък градски театър „Зад канала”  – София. Новият спектакъл е по  сценарий на Теди Москов и Симон  Шварц . Представлението е вдъхновено от филма на Еторе Скола „Обичахме се толкова много”. 

Ролите изпълняват Малин Кръстев, Филип Аврамов, Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов, Таня Пашанкова,Мак Маринов, Георги Кацарски. Музиката е на Антони Дончев, а сценографията и костюмите – на Петя Стойкова. 

Те са трима най-добри приятели, влюбени в една жена цели 30 години. Не става въпрос за триъгълник, а за четириъгълник – любовен и приятелски едновременно.  – „Имаме любовен четириъгълник. Излизаме от баналния триъгълник. Тази жена се опитва да си обясни на себе си дали е леконравна, или просто е лесно влюбчива и затова всеки път се влюбва в приятеля на своя любим мъж“, разказва Москов. В двете ключови женски роли са младата актриса Катлийн Старейшинска и Ирини Жамбонас.

А тя коя е? Кого от тях обича? Изобщо обича ли някого, или просто майсторски „жонглира“ с всичките? Може ли една жена да се влюбва често, но всеки път за първи път? Отговорите на всички тези въпроси зрителите ще получат в спектакъла „Аз обичам, ти обичаш, тя обича”. 

Няма единствена любов! Всяка любов е единствена! Няма нищо по-сложно! Няма нищо по-просто! Всички са италианци. Аз обичам, ти обичаш, тя обича… ли? В тези 30 години, в продължение на които се развива действието, не става въпрос само за любов, а и за излъгани надежди, неосъществени мечти, пропаднали намерения. Това не пречи на комедията да се прокрадва във всеки един детайл от случващото се”, разказва режисьорът на спектакъла Теди Москов.

Теди Москов разкри, че “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” започва забавно и смешно, но не завършва така. По думите му сюжетът е чисто човешки, а действието се развива в продължение на много години. Режисьорът беше категоричен, че с този спектакъл задава въпроси, а не дава отговори.

Източник: Plovdiv24