Нови „закани“ на Юлиан Вергов дни преди старта на Sofia Open, Белослава и Тончо Токмакчиев също станаха посланици

Звездният тим посланици на тенис турнира от категория ATP 250 Sofia Open се увеличи с нови две любими имена – певицата Белослава и актьора Тончо Токмакчиев.

Броени дни преди първите мачове от четвъртото издание на турнира Sofia Open (3-10 февруари) обичаният актьор Юлиан Вергов напомни на последователите си във фейсбук какво предстои, като отново отиде пред „Арена Армеец“ с ракета в ръка и по атрактивен начин покани всички на шоуто, започващо от неделя. Видеото за минути събра стотици харесвания, а набързо над 10 000 видяха новите „закани“ на посланика на турнира.

В същото време към звездния тим посланици на Sofia Open се присъедини Тончо Токмакчиев. Актьорът, тв-водещ и продуцент, вече в качеството си на посланик споделя: „Малко останаха спортовете, които можеш да гледаш на живо с цялото семейство и играта на корта е един от тях. Тенисът е емоция, страст, адреналин, поднесени с финес и добро възпитание. Една красива комбинация от физическа издръжливост, желязна психика, безпорен интелект и рицарско отношение към партньора“.

Тончо Токмакчиев

От своя страна Белослава в момента е на почивка, но обещава, че лично ще присъства на най-важните мачове в „Арена Армеец“. Певицата и тенисът са свързани от години: „От малка прекарвах дните си на кортовете на ЦСКА, после пролетните ваканции на кортовете на Академик и чаках с часове татко, който играеше каре след каре на „Мир и дружба“. Бях чудесен спаринг партньор, който така и не продължи да се развива професионално. Музиката надделя. Но остана истинската обич и тръпка от финеса и красотат на този изключителен спорт. И сега следя отблизо световните шампионати, и се вълнувам неудържимо когато гледам красива игра. Щастието, че Sofia Open ще доведе едни от най-големите тенисисти у нас ме прави горда и истински съпричастна към събитието“.