Дора Велева представя в Бургас новата си книга „Нищо освен живот”

Среща с автограф на 10 март от 18 ч. в Клуб “8 Мamas”

Днес писателката Дора Велева ще представи новата си книга “Нищо освен живот” в Бургас. Събитието е със специалното участие на Маестро Стефан Диомов.

Книгата е сборник от разкази – къси импресии и разкази за случки от живота, художник на елегантната корица е Костадинка Миладинова.

Дора Велева е родена на 20 декември 1944 в София, завършила е Английска филология в СУ “Кл. Охридски”, работила като преводач, експерт към Съвета на Европа и ЮНЕСКО по опазване паметниците на културата, и преводач на свободна практика.

“Нищо освен живот” е третата й книга, след “Докато увехне един карамфил” и “Английският пациент в Ахтопол”. Издател е Издателско ателие “Аб” Анго Боянов, в сътрудничество с Издателска къща “Знаци” – Бургас. Книгата излезе на 20 декември 2019 по случай 75-годишнината на писателката и бе представена навръх рождения й ден в пространството за литературни събития “The Book” (“Книгата”) в София.

Заповядайте на среща с Дора Велева и новата й книга “Нищо освен живот” на 10 март от 18 ч. в Клуб “8 Мamas” (ул. “Булаир” 35), Бургас!

Културни новини

Автор: Организаторите