Френска вечер в Чайната с мадмоазел Жоржет и нейните мускетари

Чайната намери нов дом в кино „Влайкова“

В петък, 10 януари, мадмоазел Жоржет (позната още като Gee Baby) и нейните мускетари ще ви омагьосат с чар и финес. Незабравими френски (и не само) песни ще ви пренесат във Франция! А за да стане вечерта още по-прекрасна – доведете любим човек!

Местата са ограничени, но лесно може да направите предварително резервация за Tea House (Чай във фабриката) на телефон 0887 051 080. Ако романтиката е част от вас – не пропускайте да отбележите следващия петък в календара си и да се присъедините към приключението – Cést si bon!

За още интересни събития – харесайте и следете страницата на Partymusic.bg!

Георгия Павлова (мадмоазел Жоржет) – вокал и танц
Борислав Илиев – китара и шпага
Влади Михайлов – контрабас и чест

10 януари – петък
начало: 20:00 ч.
вход: 10.00 лв.
Чайната (в кино “Влайкова”)

Мадмоазел Жоржет e творчески псевдоним на певицата Георгия Павлова. В последните години тя взе в плен сърцата на почитателите на суинг музиката в България. Заедно със своите кавалери, тя е желан гост както на музикалните клубове, така и на различни публични събития. Като музикант, повлиян от творчеството на Ейми Уайнхаус, тя представя трибют на покойната певица, като добавя към състава си още артисти. В репертоарa ѝ влизат още и френски песни, събрани в концертната програма C’еst si bon, на която ще се насладим следващия петък в Чайната.

Културни новини

Автор: Влади Михайлов