Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи своите Годишни награди за 22ри път

Най-добър петзвезден Спа хотел на 2017г. стана хотел във Велинград!

На 28 ноември 2017 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

На събитието състояло се в известен столичен хотел, бяха раздадени 40 награди в различни категории. Отличени бяха: Общини, Хотели, Ресторанти и партньори на хотелския бизнес в България.

Наградата за „Най-добър петзвезден Спа хотел на 2017г.“ връчи Валери Симеонов – заместник министър-председател на Р. България на един от най-новите хотели в град Велинград.

„Благодарим за високата оценка и изказаната признателност към нас. Горди сме, че за толкова кратък период от време /почти година/ стъпихме смело на туристическата карта на България. Когато нашата инициатива стартира, това беше само една смела идея, идея за хотел, който е иновативен, различен, запомнящ се. Голямата вяра  и силната амбиция, ни помогна да реализираме нашия проект.  И ето – година по-късно стоя тук, сред Вас! каза Кирил Йовнов – Генерален Директор на Arte Spa&Park Hotel, Велинград.

Събитието събра на едно място много официални гости и по традиция хотелиери и познати лица от туристическия бранш. Част от официалните гости  на церемонията бяха Валери Симеонов – заместник министър-председател на Р. България, Ирена Георгиева – заместник-министър на туризма, Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община,  представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма,членове на асоциацията от цялата страна.

Церемонията приключи с връчване на награда за „Цялостен принос” на Благой Рагин, посветил 25 години за развитие и утвърждаване на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация в България и Балканите.