Кои са източниците на стрес в нашата хюман дизайн карта

Според системата хюман дизайн всеки е роден с различно предназначение и набор от вродени способности, които определят неговото място и роля в йерархията, в екипа, в организацията. Някои са родени за лидери, други изобщо не са подходящи за това. Някои се чувстват естествено да насочват другите, други са добри в това да свършат трудната работа. За всеки има място под слънцето, но не всеки знае къде е неговото. Хюман Дизайн решава този проблем и показва кой за къде е подходящ и какъв е начинът да се справя най-ефективно с отговорностите си.

С помощта на индивидуалната карта, която анализираме в Хюман Дизайн може да се видят всички подробности за човека. За какво е роден, какви са начините да успява и кои са областите, в които би бил най-полезен със заложбите си.

Всеки човек е уникален и има нужда от съвсем различна мотивация, за да се развива в работата и в живота. Хюман дизайн ще ви покаже кои са начините да мотивирате хората, с които общувате. Някои имат нужда от пари, други от потупване по рамото, едни открито заявяват какво искат, а други създават скрита съпротива към решенията на мениджъра, четвърти имат нужда от кауза, за която да се борят. Познавайки дизайна на вашите служители, ще знаете истинските им потребности и ще можете да ги стимулирате да постигат повече и да влагат добавена стойност в това, което правят.

Успехът на всеки бизнес се определя от наличието на подходящи хора за всяка позиция. Хюман дизайн е важна стъпка за всеки, който иска да се научи да разпознава подходящите хора, които да усилят бизнеса му. В повечето екипи липсва синергия и хората заедно постигат по-малко отколкото биха постигнали, когато действат по двама или самостоятелно. Правилното разполагане на хората в екипа дава възможност да се постигне синергия, която усилва възможностите на всеки участник и дава възможност заедно да се постигне многократно повече. Синергията от правилното взаимодействие е ключът към развитието на всяка организация, независимо дали е семейство, малък или голям бизнес. С Хюман Дизайн ще се запознаете с основните правила за постигане на синергетични отношения в екипа и ще разберете защо досега нещата не са се получавали по начина, по който вие очаквате.

Хюман Дизайн е най-точната система за себепознание и опознаване на хората около Вас. Тя обединява множество системи и знания за човека, за да Ви даде най-точната представа кои сте Вие всъщност и за какво сте родени.

Хюман Дизайн разкрива Вашите вродени и скрити качества, способности, склонности, силни и слаби страни, всичките Ви заложби по максимално детайлен и конкретен начин.