История, в която ще откриете, че всяка жена е Ана!

Премиерата ще се състои на 24 октомври 2019 г. в Резиденция ТЕРА 

Романът е историята на една изключителна жена, преодоляла всички трудности в името на любовта, професионалната реализация и майчината любов. И най-вече: това е история, в която ще откриете, че всяка жена е Ана!

Мануела Драганова е визионер, романтик, бизнес дама, автор, международен коуч и запален голфър. Романът й „Ana’s Way“ излиза първо в САЩ през 2018 година под редакцията на Даниел Бъргес, работил със Стивън Кинг и помогнал на мнозина писатели да стигнат до челни позиции в класацията на New York Times. Романът попада на страниците на Publisher’s Weekly, и привлича вниманието на The US Review of Books и Pacific Book Review, които удостояват “Ana’s Way” със звезда за книга с особени качества.

Вдъхновен от истински събития, „Ана” е роман за борбата, която една жена води, за да се докаже в свят, който иска да я смаже.

„Това е историята на една фина жена, която – заради дъщеря си и себе си – трябва да поеме ролята на мъжа в тъмните години на прехода. Смела, комбинативна и съблазнителна, с вирната брадичка, тя посреща всички предизвикателства на това объркано, но адски интересно време. И побеждава.”

Захари Карабашлиев

Събитието ще се състои от 19:00 ч. на 24 октомври 2019 г. в Резиденция ТЕРА(ул. „Академик Андрей Сахаров“ 56).