Два билета за Париж

Нощ преди сватбата в младоженския (многоженския) апартамент!

Секс преди брака?!!! – може… Но ако е с непознат човек? Това изневяра ли е или… алкохолно недоразумение?… И ако на сватбения си ден се налага на поразия да въвличаш сватбарите в лъжи (дори себе си), това измама ли е или?… А, ако единственото ти спасение е, още преди другите да са се усетили, бързо да изчезнеш някъде (например в Париж), това бягство ли е… или…

Тези (и други) поразии се случват в новата комедия “Два билета за Париж”, и автор е Христо Христов, именно главният сценарист на “Аламинут”.

Смейте се, вие, но на героите хич не им е до смях в тези сложни ситуации и задъхана динамика. О-ооо, какви решения само взимат и не взимат познатите ви актьори от емблематичното скеч-шоу – “Аламинут”! Да, Робин Кафалиев, Таня Кожухарова и Атанас Бончев – Наката нямат секунда спокойствие. С тях са се забъркали и колегите им Мариела Топалова, Йоана Иванова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Яцек Янков. Те буквално разплакват публиката, не от друго, а от смях, макар на самите да им се реве.

Забранено е за зрители със смяхова алергия или слаба диафрагма (трябва много въздух, за да се издържи). И, да… който до сега не го е знаел, ще осъзнае че:

Мъжете искат секс, а жените – щастлива любов. Но в края на краищата… едните и другите правят бебе!

Режисьор е Робин Кафалиев, а постановката е на Тодор Мадолев. Не случайно художник е скулпторът Теодор Даскалов. Музиката и шумът се причиняват от тон-режисьора Явор Якимов.

Наздраве, но… да не ви се случва…

 

Режисьор: Робин Кафалиев

Постановка: Тодор Мадолев

Сценограф: Теодор Даскалов

Участват: Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев-Наката, Мариела Топалова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Йоана Иванова, Яцек Янков

Гледайте най-новия комедиен хит “Два билета за Париж”
Денят е 31 юли, часът е 19.30, а мястото – Нов театър НДК!

Билетите са в продажба на Билетен център НДК!

Facebooc