Какво каза светът за успеха на Гришо

“Може би е огромен момент в кариерата на Димитров, повратна точка, спечелена на огромна сцена. Следващата стъпка е да влезе във финала на Големия шлем.” Това каза Тим Хенман, бивш британски номер едно след сношната завоювана титла на Григор Димитров.

Пат Кеш, бивш шампион на “Уимбълдън”: “Мисля, че Australian Open е очевидната цел за Димитров, преди останалите да се докоснат отново до корта. Това е добра възможност за някой като Григор да стигне до финал или кой знае, дори да спечели.

Ръсел Фюлър, кореспондент на BBC пше: “Григор винаги е трябвало да се справи с огромни очаквания и това ще се увеличи, само когато той пристигне в Австралия през януари като номер 3 в света. Тази титла трябва да му даде огромно доверие и надявам се, че трамплинът ще развие по-нататък огромния потенциал, който винаги е показал.”

Daily mail: “Талантът на българския тенисист Григор Димитров му донесе най-голямата победа в кариерата – трофеят от финалния турнир на Асоциацията на професионалните тенисисти в Лондон”.

The Thelegraph: “Феновете може и да се надяваха за мач между Роджър Федерер и Рафаел Надал, но Димитров и противникът му Давид Гофен представиха спиращ дъха финал и може би частица от бъдещето на тениса”.

The Guardian: “Шапки долу за Григор Димитров”.

Никол Шерзингер накара публиката на X factor  да скандира за Григор:

 

https://twitter.com/manolovteo/status/932365946383200256

 

https://www.instagram.com/p/BbtRBOqAoSa/?tagged=grigordimitrov