Македонски лидер в хотелиерството е финалист за Балканските Оскари 2020

4-звездното бижу хотел Вила Парк е в родния град на премиера Заев – курорта Струмица
Един от лидерите в туризма на съседна Северна Македония – хотел Вила Парк в СПА-курорта Струмица, е сред финалистите за шестото издание на Балканските Туристически Оскари 2020, съобщава ВИП Комюникейшън.
Церемонията за Balkan Awards of Tourism Industry 2020 ще отбележи значимите постижения в сектора. 
Събитието ще се състои на 4.12. 2020 г. от 20 ч. в хотел МАРИНЕЛА, София, съобщава ВИП Комюникейшън.
4-звездният хотел-финалист, който е с отлични оценки в световната мрежа за резервации Букинг, е издигнат в центъра на градския парк в родния град на премиера Зоран Заев.
Разположен в сърцето на Струмица Вила Парк Хотел носи както космополитен, така и локален дух. Хотелът е разделен на три секции – стаи за настаняване, ресторант и конферентни зали.
Вила Парк има 23 стаи с изглед към впечатляващия парк, а капацитетът за настаняване е дo 49 гости. Ресторантът предразполага гостите си с атмосфера за релакс и настроение, с неподражаема кухня, вино и романтичен изглед към градския парк.
Балната зала в хотела е подходяща както за сватби, така и за семейни и бизнес събития с капацитет до 350 гости. Малката конферентна зала е подходяща за събития до 30 гости.
Вила Парк предлага и всички градски удобства за гостите си – връзка с транспорт, шопинг център и на пешеходно разстояние до всички хитови заведения в града.
Общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма от различни държави ще превърнат София в столица на  Балканите.