Известните личности, които умеят да рисуват

Изображение: bestlifeonline.com

Сред плеядата от световни знаменитости има и такива, коитопритежават таланти, за които широката общественост знае малко или почти нищо. Немалко музиканти, певци, актьори и дори някои кралски особи се изявяват и като художници, но може би малко хора знаят за това. Тяхната работа в света на визуалното изкуство е също толкова похвална, колкото и тази, с която са станали известни.

Представяме на вашето внимание някои известни личности, за които пише bestlifeonline.com, които притежават художествени умения.

Майли Сайръс

Изображение: bestlifeonline.com

Освен че се занимава с музика и участва в сериали и филми, известната със своите поп хитове Майли Сайръс създава както колажи, така и скулптури.

Принц Чарлз

Изображение: bestlifeonline.com

Той рисува с акварел и е доста успешен художник, въпреки че не е ясно каква част от този успех може да бъде приписана на факта, че Чарлз е принцът на Англия. Настрана от статута му на кралска особа се вижда, че неговитепейзажи не са никак лоши.

Силвестър Сталоун

Изображение: bestlifeonline.com

Слай играе ролята на здравеняк във филмите, в които участва, но освен това той има и една друга страна, която обича да рисува. Екшън звездата създава своите експресионистични произведения в гаража си.

Мерилин Монро

Изображение: bestlifeonline.com

Освен че е можела да пее, танцува и играе роли, малко фенове на Мерилин Монро знаят, че холивудската икона е можела също и да рисува. На снимката е показана нейна нарисувана с акварел рисунка на роза, която тя направила за президента Кенеди.

Антъни Хопкинс

Изображение: bestlifeonline.com

Считаният за един от най-великите живи актьори, сър Антъни Хопкинс, обича също и да рисува. Всъщност, той е толкова добър в своята извънекранна професия, че цената на творбите му може да варира от 4000, та чак до 80 000 долара.

Джим Кери

Изображение: bestlifeonline.com

Той е страстен артист, както на екрана, така и извън него. Любовта му към рисуването е темата на краткия документален филм от 2017 г. „I Needed Color“ („Имах нужда от цвят“).

Джони Деп

Изображение: bestlifeonline.com

Музиката не е единствената артистична дейност, която Джони Деп практикува извън снимачната площадка. Звездата от „Карибски пирати“ предпочита да работи и с  маслени бои, когато не снима филми.

Маколи Кълкин

Изображение: bestlifeonline.com

Причината, поради която той вече рядко участва във филми, е че прекарва голяма част от времето си в правене на изкуство. Познатият на всички от филмовата поредица „Сам вкъщи“ актьор създава и свой собствен арт колектив, наречен 3MB, като от години работи върху странни проекти.