Премиера на новата книга “Приказки за времето”  от Людмила Нинова

„Всяка жена, отворила тази книга, ще прочете нещо различно, нещо само свое“

                      Людмила Нинова

Людмила Нинова е позната на читателите с три стихосбирки и с друго име – Людмила Грозданова. През 2012 г. излизат първите ѝ книги – „Спомен за тромпетиста“ (посветена и вдъхновена от Борис Христов) и „Дива череша“. През 2018 г. е публикуван третият ѝ сборник стихове: „Тъга с обувки подпетени“.

„Приказки за времето“ е отражение на своята авторка – вихрена, трудна за описване. Журналист, PR, поет, жена с въображение и история, Людмила е вплела себе си в тези страници.

Новата книга на AMG Publishing „Приказки за времето“ от Людмила Нинова ще излезе на 4 февруари 2020 година. Тя е книга  – провокация. Не търси конвенционалния читател, който чете универсалното повествование от А до Я. Тази книга има различно послание. Да превърти времето чрез своята жанрова еклектика, чрез съчетаването на художественото и документалното, чрез белетристика, проза, поезия, кино. Тя се опитва да излезе от канона и представите на традиционната литература. Тази пъстрота е предопределена от нейната цел – да разкрие полета на женската душа, на тази неизбродена необятност, на нейните мечтания и съмнения, на страха от Самотата и нейното изцеление – Любовта.

 

„Приказки за времето“ е едновременно вглъбен монолог на автора и активен диалог с читателя. Книгата сякаш е тест за съмишленици, магически способ за откриване на сродни души… Убедена съм, че всяка жена, отворила тази книга, ще прочете нещо различно, нещо само свое.“

Силвия Недкова

     

Заповядайте на премиерата на книгата на 6 февруари (четвъртък) София, клуб „Книгата“ (ул. „Г. С. Раковски“ 193) от 19:00 ч.

 

Главен редактор