Легендарните музиканти Саймън Филипс, Ричард Грисман и Рони Ромеро пристигат в България

Поводът е стартиращото на 21 февруари европейско турне на“Intelligent Music Project”

Проектът на д-р Милен Врабевски събира на една сцена номинирания за награда „Грами“ Саймън Филипс от “TOTO, вокала на “Rainbow” Рони Ромеро и Ричърд Грисман от „River Hounds”. Към звездното трио ще се включат едни от наи-добрите български музиканти (Vrabevski Super Band): Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

 

Турнето ще продължи 9 дни и ще бъде в следните градове и локации: Варна– 21.02 , Фестивален и Конгресен Център , Пловдив– 22.02 , Драматичен театър , София– 23.02, Sofia Live Club , Амстердам– 27.02 , The Waterhole live music bar и Кьолн– 29.02, MTC Cologne.

Заповядайте на 20.02.2020 г. в Grand Hotel Sofia (ул. „ген. Гурко“ 1), с начален час 13:30, зала София, ет. 2, където ще се проведе официалната пресконференция  и фен среща на Intelligent Music Project. Събитието ще даде старт на предстоящето Европейско турне на вълнуващата рок колоборация на д-р Милен Врабевски. В рамките на 9 дни бандата ще зарадва музикалната публика в 3 държави и 5 града. Ако присъствате ще разберете най-интересното около предстоящото Европейско турне, както и повече за новия албум “Life Motion”, който ще бъде пуснат в търговската мрежа на същата дата. Всички фенове и журналисти ще имат възможност да закупят албума на място.

Да поставяме акценти върху факторите, които сигурно движат живота напред, правейки го пълноценно съществуване, а не вегетация.

Това е посланието, което композиторът и автор на всички песни в “Life Motion”- д-р Милен Врабевски иска да предаде на аудиторията си. Към желанието му да създава алтернатива на чалгаризацията и музика с послание и вдъхновение, за пореден път се включват легендарните музиканти  Саймън Филипс, Ричард Грисман и Джон Пейн (ex-Asia). Всеки от тях е оставил своя несравним почерк върху нови композиции на д-р Милен Врабевски, част от които ще бъдат изпълнени във всяка фестивална локация.

Световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов.

Модератор на събитието ще бъде Елена Розберг, а за всички фенове ще бъде отделена специална зона за снимки и взимане на автографи от д-р Врабевски, Саймън, Рони, Ричи и Vrabevski Super Band!

Следвайте Intelligent Music Project в Youtube и Facebook

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/170915057526435

 

PRESS contacts