Някой винаги е гол – какво наистина се случва на купоните в Слънчев бряг

Снимка: Loius Wood – The Sun

 

Британец разкрива какво наистина се случва на купоните в прословутия български курорт Слънчев бряг. Джон Магилтън, на 23 години от Суонзи, Уелс, описва грозната реалност по родното Черноморие.

Магилтън работи в Слънчев бряг през летата на 2015-та и 2016-та година и определено има какво да разкаже – масова голота, публични разпри и диви пияни почиващи без какъвто и да е контрол.

Дестинацията Слънчев бряг става известна за Великобритания благодарение на евтиния алкохол и топлото време. Освен благоприятна атмосфера и добри условия за забавление, курортът предлага и много повече – възможност да нарушиш всички правила и да забравиш за всякакви задръжки.

В Слънчев бряг се случва това, което е забранено навсякъде другаде по света – туристите разкриват най-пошлата част от своята същност и дават воля на животинската си природа, споделя младежът.

Хората там заспиват на всякакви необичайни места, спъват се и падат по земята, ходят боси и често се нараняват, заради счупени стъкла по пътя, казва Магилтън пред уелска телевизия. “Най-шокиращото е, че всичко това се приема за нещо съвсем нормално и обичайно”.

В клуба, където Магилтън работи, редовно се случва някой да съблече дрехите си и да танцува гол. Млади мъже и жени показват повече плът, отколкото трябва, защото в Слънчев бряг няма кой да ги спре.

Под влияние на алкохола много младежи действат необмислено и излагат на риск както своята репутация, така и тази на цялата държава. Слънчев бряг става символ за безредието, което цари навсякъде и неханието на обществото, което предпочита да си затваря очите, коментира Джон.

За щастие на мнозина, последните събития в Слънчев бряг поставят под въпрос дали безкрайните купони и неприличните случки с чужденци ще продължат още дълго. „Обявената война“ срещу шума, извършените проверки и наложените санкции застрашават да сложат край на една смущаваща действителност, която мнозина намират за утопична.

Снимка: Loius Wood – The Sun

Източник: Тhesun.co.uk