“Version of love” – първата самостоятелна изложба на Филип Джепсън

Снимка от Facebook – Version of love – solo exhibition by Philip Jeppson

Времето се затопли и хората станаха по – уверени и по – смели да показват своето изкуство. Затова ние в Sofiapress.com решихме да ви запознаем с първата самостоятелна изложба на Филип Джепсън. Тя ще се състои на 15 – 16 март в Галерия 2.0 от 18.00.Филип е израснал в Дания със своята майка. Още от дете той разбира, че изкуството има голямо значение за него. В ранните му години има възможността да рисува постоянно, тъй като е използвал дневната в къщата му като ателие. Експериментирах – създавах скулптури от различни материали, рисувах – голяма част от времето преминаваше така. Споделя той пред Sofiapress.com. Разбира се, като всеки човек на изкуството и Филип е имал период, в който се е отказал от своето призвание в живота. Но сега той осъзнава колко много е пропуснал. След като разбира колко голяма загуба на време е това, че е спрял да рисува, започва отново и вече 3 години след паузата не престава да работи.

Семейството на Филип
Снимка от: Facebook – Antoinette Pepe

Творецът започва да живее в България през  май 2017 . Филип се мести със съпругата си, известната влогърка Антоанет Пепе и първата им дъщеря София. След като идва тук, той решава да изпробва своята артистична страна и да преследва мечтата си да стане художник. „Започнах стъпка по стъпка докато не разбрах, че имам материал да се състои моята самостоятелна изложба в България.“ – разказа Филип

https://www.instagram.com/p/BqWpmJMAygT/

Първата му самостоятелна изложба се нарича Version of love, тя се занимава с пълно потапяне в творчеството, което цели да те кара да оживееш. Посланието, което той дава с изложбата си е  „Направете това, което ви кара да се чувствате ЖИВИ“. И моето изкуство? Ще го оставя да говори“. Работата му е израз на чувствата, които изпитва и ежедневната борба с ума му.  Неговото творчество цели да вдъхнови обществото към действие.

One Comment on ““Version of love” – първата самостоятелна изложба на Филип Джепсън”

Comments are closed.